Köp Skånes Fotbollförbunds jubileumsbok

För att uppmärksamma jubileumsåret har en jubileumsbok arbetats fram. I boken med 100 uppslag, ett för varje år, presenteras förbundets och alla dess föreningars verksamhet och utveckling, på ett lättillgängligt, underhållande och attraktivt sätt.

Förutom att ge en inblick i hur förbundet har utvecklats, har anekdoter från verkligheten berättats och nedslag i den skånska fotbollshistorien beskrivits. För att stimulera läsarna ytterligare har förbundets verksamhet satts i en historisk kontext genom att berätta om samtida historiska händelser utanför fotbollen. LÄS MER HÄR

Boken kan köpas till en kostand av 250:- plus 85:- i frakt. Boken kan efter överenskommelse hämtas på Skånes Fotbollförbunds kansli.

Beloppet swishas till Skånes Fotbollförbund 1234709945 eller sätts in på bankgiro Bankgiro: 517-7423. Märk inbetalningen med ditt namn, adress och postnummer och Skåne 100 år. Frågor kan ställas till Micke Dahl 040-590203 fogissupport@skaneboll.se