Det här är Melker, ny kollega på Skånes FF

"Mitt namn är Melker Servin, är 26 år och bosatt i Sösdala. Har ett stort och brett idrottsintresse, även om det först och främst är fotboll som gäller. Där brinner jag för utveckling av barn- och ungdomsfotbollen, det är där vi möter framtidens fotbollsspelare. De senaste fem år har jag ägnat åt studier varav tre år på Linnéuniversitetet i Växjö, vilket resulterade i en examen i idrottsvetenskap och två års distansstudier, främst via Högskolan i Kristianstad, där jag studerat företagsekonomi med fokus på organisation. Detta är kunskaper jag tror och hoppas kommer väl till pass nu.

På min fritid är jag engagerad i min moderförening Sösdala IF, som aktiv spelare, som ledare för P/F8 och som ordförande sedan 2019. Detta är uppdrag som jag trivs kanonbra med och det är hur kul som helst att både få jobba med fotboll och ha det som hobby.

Jag ser fram emot att jobba på Skånes Fotbollförbund, det ska bli oerhört spännande!"

Varmt välkommen Melker!

Skånes Fotbollförbund