Definitiv serieindelning 2021

Skånes Fotbollförbunds styrelse fastställde vid ett extra styrelsemöte under kvällen, den definitiva serieindelningen för distriktets A-lagsserier vilket innebär damer division 3-4 samt herrar division 4-6. Med anledning av den pågående pandemin och rådande restriktioner blev den delen av Representantskapsmötet som behandlar serieindelningen inställd.
Men för att föreningarna skulle få samma möjlighet att komma med synpunkter infördes en extra remissrunda efter det att det slutgiltiga förslaget publicerades. Styrelsen har då efter inkomna önskemål och synpunkter från den extra remissrundan gjort en samlad bedömning och fastställt hur Skånes Fotbollförbunds representationsserier 2021 ska se ut.

Styrelsens beslut och den definitiva serieindelning finns HÄR.

Lottning av distriktets A-lagsserier kommer att göras i veckorna 3 och 4, och vi vill påminna er föreningar som har eventuella förbehåll (önskemål) gällande era hemmamatcher att skicka detta till tävlingsavdelningen senast den 4 januari. Blankett som ska användas finns HÄR.

OBS! Det går nu inte längre att lämna synpunkter eller önskemål till serieindelningen eftersom denna är fastställd!

De lägsta serienivåerna, damer division 4 och herrar division 6, kommer p.g.a. av- och efteranmälningar att justeras kontinuerligt av Skånes FF.

Frågor från er föreningar ställs till Micke Dahl, Tävlingsansvarig på 040-590203. Frågor från media/press ställs till Peter Ekvall, VD på 040-590212.