Information om Distriktsmästerskapet 2021

Om cirka tre veckor ska det enligt ordinarie tidsplan vara premiär för Distriktsmästerskapet 2021. Någon som vi verkligen hoppats på, men under den senaste tiden har vi mer och mer insett att det kommer att bli svårt med en start i vecka 9.

Med anledning av Region Skånes senaste anpassade riktlinjer för Skåne som bl.a inte tillåter matcher och inte heller har något slutdatum så har Skånes FF nu beslutat att skjuta fram starten av DM.

I steg ett skjuter vi fram starten ca en månad och hoppas på att riktlinjerna förändrats tills dess. Skulle det inte bli så kommer vi ta nya beslut.

Vi väljer att gå ut med detta besked idag för att ni i föreningarna ska ha möjlighet att planera så gott som det nu går att göra i dessa tider och även ha datum att ta sikte på.

Det fanns visserligen ett alternativ där vi inte skulle ta beslut förrän precis innan vecka 9, i tron om att lättnader i riktlinjerna skulle ske, men även om det skulle bli så vill vi ge er föreningar chansen till att träna och spela någon träningsmatch innan DM-start. Därav beslutet att lämna beskedet till er idag.

Nedan finns en ny tidplan gällande DM 2021, där ni kan se när vi planerar starta och där samtliga omgångar finns med.

Tidsplan DM 2021

Frågor besvaras av undertecknad.

Med vänlig hälsning

Micke Dahl
Tävlingsansvarig