Beslut gällande Distriktsmästerskapet 2021

Vi på Skånes Fotbollförbund har idag beslutat att skjuta fram starten av samtliga kategorier i årets Distriktsmästerskap till vecka 20 (17-23/5). Detta med anledning av gällande restriktioner som fortfarande inte tillåter några matcher. Vi hoppas att flytten av DM-starten ytterligare cirka en och en halv månad ska öka chanserna till spel.

Kommande vecka kommer en ny reviderad tidplan med nya speldatum att skickas ut till samtliga föreningar och även publiceras här på hemsidan.

När den reviderade tidplanen är utskickad så kommer vi på Skånes FF lägga till nya datum (sista speldag) i spelprogrammet och där efter kan ni föreningar tidsboka matcherna. Men mer information om detta kommer nästa vecka. Boka därför inte om några matcher i nuläget.

DM kommer att inledas med gruppspel så upplägget för årets DM är i nuläget inte förändrat.

Eftersom förutsättningarna för DM återigen förändras så har föreningar möjligheten till en kostnadsfri avanmälan om den sker innan den 9/4.

Avanmälan ska göras skriftligen på följande blankett:

Blankett avanmälan

Blanketten skickas underskriven av firmatecknare till tavling@skaneboll.se

En avanmälan kan endast göras med blanketten.

Vi hoppas självklart att det blir så få avanmälningar som möjligt och att ni vill deltaga i DM om vi nu kommer igång på utsatt datum.

Datumet är som allt annat i dessa tider, preliminär. Förlängda restriktioner och riktlinjer kan göra att DM skjuts ytterligare eller till och med ställs in. Men detta är inget vi vet i nuläget.

Frågor från föreningar kan ställas till Micke Dahl, Tävlingsansvarig på 040-590203 alt micke.dahl@skaneboll.se. Frågor från press/media kan ställas till Peter Ekvall, VD på 040-590212 alt peter.ekvall@skaneboll.se