Ny information till Skånes domare

Nedan finns information angående bland annat seriestart, löptester, hälsa och träning som är viktig att veta för er domare inför kommande säsong.

SERIESTART
Med anledning av den osäkra tiden vi nu befinner oss i, där det i nuläget inte är tillåtet att spela några matcher har Skånes Fotbollförbund beslutat att gå på samma linje som Svenska Fotbollförbundet vilket innebär att seriestarten skjuts fram till helgen 1-2 maj.

Det gäller för Damer div 3-4, Herrar div 4-6, Damer B, Herrar B och Junior, Motion, Flickor 16 och 15 år, Pojkar 16 och 15 år, Skåneserier, Zonserier 8-14 år. (När det gäller Damer div 2, Svenska Spel F19, SM F17 samt SvFF:s P16-P19-serier, kommer separat information om dessa tävlingar att skickas ut från SvFF).

LÖPTESTER
Datum för löptester är fastställda enligt följande:

DIV 4 19 samt 20/4
DIV 5 14 samt 15/4
DIV 6-Ö 17 samt 18/4

Tider samt plats kommer att meddelas på vår hemsida när allt är bokat och klart. Du som är uttagen till steg 2 skall springa Div 5 testet.

HÄLSA OCH TRÄNING
Vi förlänger projektet tom den 20/4.

OBS! Övriga domare som skall assistera i Herr Div 6 samt Dam 3-4 kan välja att springa övriga testet eller deltaga minst 10 ggr a 45 minuter. Skall man assistera i Herr Div 4-5 samt Dam 2 måste man göra minst div 6 testet. Föreskrifterna för löptesterna och Hälsoprojektet finns på hemsidan.

ÖVRIGT
Regelprov kommer att göras digitalt tisdagen den 30/3 mellan 20.00-23.00. Mejl med information och länk till provet skickas ut fredagen den 26/3. Du kan träna på regelprovsgeneratorn på vår hemsida.

Lycka till 2021 önskar Domaravdelningen!