Beslut gällande Skånes Fotbollförbunds Distriktsmästerskap (DM) 2021

Skånes Fotbollförbund har hela tiden haft ambitionen att genomföra DM 2021 som planerat. Genom justeringar i tidplanen har vi känt att det varit möjligt att kombinera med seriespelet.

Men efter den senaste framflyttningen har många lag dragit sig ur och flera föreningar har hört av sig och förklarat att de känner att det kommer att bli för många matcher att spela under säsongen under rådande omständigheter.

Skånes Fotbollförbund har därför idag tyvärr tagit beslutet att ställa in DM 2021 för samtliga åldrar. Matcherna kommer därmed att sättas som "inställda" i Fogis inom kort. De föreningar som har betalt startavgiften kommer krediteras denna.

Istället tar vi nu sikte på DM 2022, och då också realiserar de nyheter som skulle införts till denna säsong.

Vi vill också passa på och tacka er föreningar för ert tålamod och det arbete som ni lägger ner med alla ändringar och omställningar som tyvärr blir nödvändiga i dessa tider.

Frågor från föreningar kan ställas till Micke Dahl, Tävlingsansvarig på micke.dahl@skaneboll.se. Frågor från media och press kan ställas till Peter Ekvall, VD på peter.ekvall@skaneboll.se